Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Ponosni na uspehe naših učencev na 13. Mednarodnem koroškem klavirskem tekmovanju

Naši učenci so znova dosegli izjemen uspeh na mednarodnem prizorišču! Na 13. Mednarodnem koroškem klavirskem tekmovanju, ki se je odvijalo v Radljah ob Dravi, so dokazali, da trdo delo, talent in strast do glasbe prinašajo odlične rezultate. Ponosni smo na njihove dosežke, ki niso le osebni uspehi, temveč tudi priznanje za našo šolo in mentorja, prof. Nejca Lavrenčiča.

Naši mladi pianisti so se predstavili v različnih starostnih kategorijah. Bela Pompe je v 2. kategoriji osvojila srebrno plaketo. To je velik dosežek in verjamemo, da je to šele začetek njene bogate glasbene poti.

V 4. kategoriji je Val Pompe osvojil bronasto plaketo. Valov uspeh je rezultat njegove predanosti in trdega dela, kar se kaže predvsem kot velik napredek skozi leta njegovega glasbenega izobraževanja.

Posebno pozornost pa si tokrat zasluži Jalen Košir, ki je v 6. kategoriji osvojil 2. mesto in zlato plaketo. Poleg tega je prejel še posebno nagrado za najboljšo izvedbo skladbe slovenskega avtorja oziroma avtorice. Jalenova interpretacija je bila navdihujoča in ganljiva, kar je še posebej pomembno v kontekstu promocije slovenske glasbene ustvarjalnosti.

Ti izjemni dosežki so plod trdega dela, vztrajnosti in podpore mentorja ter staršev. Naši učenci so s svojim uspehom pokazali, da se talent, ko je združen s predanostjo in pravilnim vodenjem, vedno obrestuje. Ponosni smo, da lahko prispevamo k razvoju mladih glasbenikov in jih podpiramo na njihovi poti do glasbenih vrhuncev.

Iskrene čestitke Beli, Valu in Jalenu za njihove dosežke! Veseli smo za ves trud in čas, ki so ga vložili v priprave, in verjamemo, da bodo še naprej dosegali nove uspehe in zastavljene cilje.

Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti