Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Vrsta programaZa otroke

TrajanjeCelo šolsko leto

Velikost razredaDo 10 učencev

LetaOd 6-7 let

65 € /mesec

Glasbena pripravnica – otroci stari 6-7 let

Glasbena pripravnica – otroci stari 6-7 let je program namenjen vsem, ki si želijo osvojiti najpomembnejše glasbene osnove. Te so še kako pomembne, saj kasneje omogočajo otrokom hitrejši napredek pri inštrumentu in petju. To je bistvenega pomena tudi za otrokovo nadaljnjo motivacijo, saj je v večini primerov težava ravno v tem, da pri igranju ni viden bistven napredek. Tako otroci izgubijo voljo do vaje in posledično igranja, čemur pa se lahko pogosto izognemo ravno s primernim predznanjem. Napredek pri igranju je tako hitrejši in otrokova motivacija večja.

Glasbena pripravnica poteka v manjših skupinah, kar nam omogoča kvalitetno delo, saj se učitelj lahko posveti vsakemu posamezniku.

Pričnemo že z intenzivnim spoznavanjem in učenjem glasbe, petjem vaj, igranjem na različne inštrumente, učenjem ritma, branja not itd..

Program je javno veljaven in poteka v skladu s šolskim koledarjem ter učnim načrtom Ministrstva za šolstvo, znanost in šport. Ob zaključku tako otrok prejme tudi uradno potrdilo o končanem programu Glasbena pripravnica.


Amarilis glasbeni priročnik

GLASBENI PRIROČNIK

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Prenesi priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti