Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Vrsta programaZa odrasle

TrajanjePo dogovoru

Velikost razredaOd 1-3

LetaBrez omejitev

Razpoložljivi sedežiMožen vpis

Od 89 € /mesec

Učenje inštrumenta / učenje petja za odrasle ponuja več možnosti. Želimo se maksimalno prilagoditi vsakemu posamezniku, njegovim željam in zmožnostim, zato vas vabimo, da si ogledate programe in izberete najprimernejšega.

A) PROGRAM GLASBA *priporočamo*

Program glasba (klasični kreativni) zagotavlja najboljši napredek in je namenjen vsem, ki si želite šolanja po javno veljavnem programu, a vseeno na kreativen in individualno prilagojen način. Program glasba nudi trdno glasbeno osnovo podkrepljeno s teoretičnim znanjem, ki vam omogoča hitrejši napredek in temelje, na katerih boste svoje glasbeno znanje kasneje lahko nadgrajevali tudi samostojno.

Cena vključuje:
– inštrument/petje individualno 2x tedensko po 30 minut (oz. 1x 60 min) s strokovnim mentorjem
– teoretični del 1x tedensko – skupina za odrasle (lahko tudi individualno)
– korepeticije (dodatne vaje s klavirjem po potrebi) pred nastopom
– 2-3 x letno interna produkcija – glasbeni večeri za odrasle
– 2x letno veliki dogodek/koncert – božični koncert in zaključni koncert
– Amarilis priročnik ”7 smernic do popolnega javnega nastopanja” s praktičnimi vajami (ob vpisu)
– Amarilis priročnik ”9 načinov za uspešno motivacijo otroka za učenje in vajo” (ob vpisu)
– zbirko unikatnih Amarilis glasbenih pravljic, ki bodo vašim najmlajšim na zabaven način približale inštrumente, glasbo in skladatelje (ob vpisu)
– brezplačno opravljanje izpita na naši šoli in izdano javno veljavno spričevalo ob zaključku šolskega leta

Vsem, ki se šolajo po klasičnem programu, je ob koncu šolskega leta omogočeno brezplačno opravljanje javno veljavnega izpita ter izdano spričevalo na naši glasbeni šoli.

CENA: 143 €/mesec

B) NADSTANDARDNI PROGRAM (individualni ali v paru)

Program je namenjen tistim, ki ne izpolnjujejo ustreznih pogojev oz. predispozicij za vpis na program glasba. Običajno se na tovrstni program vpisujejo učenci ali odrasli, ki so zaključili osnovno glasbeno izobraževanje na določenem inštrumentu in želijo svojo glasbeno pot nadaljevati ljubiteljsko, ter ostati aktivni in v stiku z inštrumentom.

Pouk pri osnovnem programu poteka 1x tedensko po 45 minut.

  • individualno učenje – Pouk poteka individualno učitelj <-> učenec

CENA: 123 €/mesec

  • Učenje v paru – Hkratno učenje dveh do največ treh oseb naenkrat. Zaželeno je, če si za par poiščete prijatelja, saj je na ta način učenje veliko prijetnejše in zabavnejše.

CENA: 89 €/mesec

C) UČENJE INŠTRUMENTA IN PETJA HKRATI

Se želite učiti igranja inštrumenta in petja ali pa morda dveh inštrumentov, pa se ne morete odločiti kaj vas bolj veseli? Program je idealen tako za začetnike, kot tiste, ki se že dlje časa ukvarjate z glasbo, pa bi želeli svoje znanje vseeno nadgraditi in izpiliti.

Za več informacij o možnosti za učenje dveh inštrumentov hkrati, ceni in dodatnih ugodnostih nas prosimo kontaktirajte.

Učenje inštrumenta / učenje petja za odrasle

Učenje inštrumenta / učenje petja za odrasle ni pogojeno s predznanjem. Naši učitelji se vam bodo z veseljem prilagodili in prisluhnili vašim željam. Da boste lažje ugotovili, ali ste si izbrazli zares pravi inštrument, pa vam je lahko v pomoč tudi naš glasbeni priročnik. V njem boste našli številne uporabne glasbene nasvete in verjamemo, da bodo v pomoč tudi vam pri pravilni odločitvi.

Amarilis glasbeni priročnik

GLASBENI PRIROČNIK

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Prenesi priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti