Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Vrsta programaZa otroke

Trajanje45-90 min

Velikost razredaPo dogovoru

LetaTermin po dogovoru

Razpoložljivi sedežiRezervacija

Cena po dogovoru

Programi za vrtce in šole – predstave, glasbene pravljice, spoznavanje inštrumentov in glasbene šole

Programi za vrtce in šole – spoznavanje inštrumentov in glasbene šole je odlična priložnost za vse otroke. Spoznali bomo inštrumente v živo, se zabavali skozi glasbo in kreativne glasbene delavnice, glasbene predstave ali pravljice.

Pričarali jim bomo zabaven in poučen glasbeno-kulturni program, ki predvidoma traja 90 minut oz. po dogovoru z vami ga lahko tudi prilagodimo. To je odlična priložnost, da šole in vrtci izkoristijo in združijo zabavno s koristnim, naši učitelji pa bodo poskrbeli za strokovno izpeljan program.

Z veseljem se odzovemo vašemu povabilu in otrokom predstavimo pojem glasbena šola in različne inštrumente. Tako jim lahko skupaj pomagamo pri lažji odločitvi, ali se vpisati v glasbeno šolo oz. kateri inštrument izbrati.

Programi za vrtce in šole – spoznavanje inštrumentov in glasbene šole

Programi za vrtce in šole – spoznavanje inštrumentov in glasbene šole otrokom omogočajo praktičen, interaktiven in zabaven vstop v svet glasbe. Nudijo številne koristne nasvete, ki jim bodo koristili pri odločitvi o vpisu v glasbeno šolo. Otroci oz. njihovi starši prejmejo tudi brezplačen priročnik o najpomembnejših stvareh, ki jih morajo vedeti pred vpisom otroka v glasbeno šolo. Vi pa si lahko priročnik brezplačno ogledate in prenesete tudi na spodnji povezavi.

CENA: po dogovoru, glede na število terminov, vrsto dogodka oz. trajanje.

Amarilis glasbeni priročnik

GLASBENI PRIROČNIK

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Prenesi priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti