Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Vrsta programaInštrumenti

Letaod 3. let dalje

V programu predšolske glasbene vzgoje se otroci seznanijo z vsemi instrumenti, ki se jih v Sloveniji lahko učijo. Prav tako tudi s petjem in plesom. Poudarek je na razvoju ritma, posluha in slušne pozornosti. Otroci spoznajo tudi različne umetniške institucije in pravila obnašanja v njih. Otrok preko igre spoznava osnove glasbene teorije, skozi ustvarjanje v kreativnih delavnicah pa na zanimiv in zabaven način krepi fino motoriko. Z vsem tem pridobi kvalitetno osnovo za nadaljevanje v svoji glasbeni smeri.

Spoznavanje inštrumentov za najmlajše – predšolske skupine

Spoznavanje inštrumentov za najmlajše – predšolske skupine so zasnovane tako, da otroci znanje skozi igro nadgrajujejo po starostnih skupinah. To jim omogoča, da postopno pridobivajo znanja – od mini glasbenika do male glasbene šole.

  • MINI GLASBENIKI (PREDŠOLSKA GLASBENA VZGOJA ZA 3-4 LETNIKE)
  • MAKSI GLASBENIKI (PREDŠOLSKA GLASBENA VZGOJA ZA 5 LETNIKE) – program se že izvaja po uradnih smernicah ministrstva n omogoča uradno potrdilo o končanem programu ob koncu šolskega leta.
Amarilis glasbeni priročnik

GLASBENI PRIROČNIK

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Prenesi priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti