Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Najboljši učitelj je tisti, ki mu uspe, da ga njegov učenec nekoč preseže. Luka Kovač bo potreboval še nekaj vaje in časa, da bo presegel svojega odličnega mentorja in učitelja, je pa na dobri poti, da mu to nekoč uspe.

Zelo smo ponosni in veseli, da kot eden izmed prvih učencev glasbene šole Amarilis počasi zaključuje svojo glasbeno pot na naši šoli in nas zapušča s tako veselimi novicami.

Luka je namreč na letošnjem državnem tekmovanju TEMSIG prejel 96. točk in zlato plaketo za izvedbo, nekaj dni za tem pa bil sprejet še na Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana in hkrati tudi na Konservatorij za glasbo in balet Maribor.

Ni lepšega občutka kot takrat, ko ti kot učitelju in šoli uspe, da učenec doseže svoje cilje in sanje ter lahko uspešno nadaljuje svojo profesionalno glasbeno pot. To je poseben občutek zadovoljstva, veselja, radosti in spokojnosti, ko se poslanstvo spremeni v realnost.

Posebne čestitke tudi mentorju, učitelju in profesorju Nejcu Lavrenčiču, ki je s svojim znanjem, izkušnjami in predanostjo dosegel to, k čemur naj bi stremeli vsi pedagogi. Predati učencu znanje, izkušnje, postaviti kvalitetne temelje ter v vsakem učencu prepoznati njegovo najboljšo verzijo in mu pomagati, da se z njo tudi predstavi.

Z veseljem bomo spremljali Lukovo glasbeno pot tudi v prihodnje, obema pa želimo še veliko uspehov!

Samo Perko, ravnatelj

Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti