Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Dneve odprtih vrat smo zamudili! Kaj pa sedaj?

Nič hudega, če ste dneve odprtih vrat zamudili. Z vprašanji se lahko vedno obrnete na nas, nas pokličene ali pa nam pišete na e-naslov [email protected].

Prav tako pa nas lahko po predhodnem dogovoru obiščete tudi na Savski cesti 5, 1000 Ljubljana, kjer si lahko ogledate naše prostore, z veseljem pa vam bomo odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja.

V kolikor imate že izbran konkretni inštrument, ki bi se ga želeli učiti, se lahko dogovorimo tudi za krajšo, brezplačno poskusno uro z učiteljem. Učitelj vam bodo z veseljem podal svoje strokovno mnenje, kakšen nasvet in vam lahko tudi konkretneje svetoval glede samega nakupa inštrumenta.

Zakaj ni dobro, da inštrument kupimo sami?

Inštrumenta nikar ne kupujte sami, v kolikor niste strokovnjak za to. Predvsem pa jih nikar ne naročajte preko različnih, predvsem tujih spletnih strani. Toplo vam priporočamo, da se glede tega posvetujete z učiteljem, ki vam bo lahko svetoval. Izdelovalcev je zelo veliko, predvsem pa ko govorimo o začetnih – cenovno nižjih razredih inštrumentov. Zelo je pomembno, pri katerem proizvajalcu ga kupite, predvsem pa lahko pri nakupu preko spleta dobite čisto neuporaben inštrument.

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem inštrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti