Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Dragi starši, učenci in ljubitelji dobre glasbe!

Glasbena šola Ljubljana Amarilis vam z veseljem predstavljamo uradni video našega letnega koncerta, ki smo ga organizirali ob zaključku leta 2018.

Hvala vam za te čudovite trenutke in zgodbe, ki jih brez vas ne bi bilo in zaradi katerih nastajajo takšni spomini!

Vabljeni k ogledu našega uradnega vide, za kar se moramo zahvaliti  ALT Studiu, ki je odlično povzel dogodek v celoto.

Glasbena šola Ljubljana Amarilis – zaključni letni koncert 2018 (VIDEO)

Tovrstni dogodki so izrednega pomena, saj se ob tem neko delo, trud in tudi veliko odrekanja poplača ter združi v čudovito celoto. Še posebej, pa je to pomembno za učence, ki s tem dobijo dodatno motivacijo, voljo, ter priložnost, da se sami preizkusijo na takšnem odru.

Vsekakor je to za njih velika izkušnja in preizkušnja, za kar je potrebno redno in trdo delo. Javni nastop na takem odru, zahteva veliko vaje in utrjevanja, da se pred 200 in več ljudmi tudi uspešno izpelje.

Učencem lahko tekom leta pogosto primanjkuje tudi motivacije, volje in povsem normalno je, da pri tem prihaja tudi do raznih kriz, ki jih je potrebno premagati.

Kako preživimo krize pri interesnih dejavnostih, si lahko preberete tudi v našem naslednjem čalnku TUKAJ. Pripravili smo nekaj nasvetov, ki vam bodo lahko pomagali pri uspešnejšem reševanju kriznih obdobij, ki so seveda povsem naravna.

Preberite, kaj o tem pravi priznan pedagog Marko Juhant in kaj je dobro poskusiti, preden otrok dejavnost opusti.

Kdaj najpogosteje nastopijo tovrstne krize v glasbeni šoli? Kako se jim morda lahko izognete? Kdaj ukrepati?

Za izvedbo uspešnega koncerta, je potrebno veliko vztrajnosti, zato je pomembno, da se je otroci učijo že od samega začetka. To jim bo pomagalo pripeljati stvari, ki jih začnejo do konca. Naj si bo to neka projektna naloga v šoli, izvedba skladbe na koncertu ipd..

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Amarilis glasbeni priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti