Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Kakšen teden!

Za otroke smo skupaj zbrali več kot 10.000€!

Danes smo veseli, ponosni in hvaležni, da smo lahko bili del zgodbe, ki sta jo spisala Jolanda Ravnikart in Majk Lapuh. Organizatorja dobrodelnega koncerta Pesem zate od srca do srca!

Dogodek je bil namenjen zbiranju sredstev za otroke z rakom. Na koncertu so se zvrstila mnoga prepoznavna imena slovenske glasbe; Nuška Drašček, Uroš Perić, Darja Švajger,Marko Vozel, Slavko Ivančić in drugi.

Manjkal ni seveda niti eden in edini – Peter Poles, ki je izpolnil še eno veliko željo!

Prav tako pa nismo manjkali niti mi – otroški zborček glasbene šole Amarilis, ki je otvoril ta čudovit dogodek.

Ponosni, da smo si lahko oder pred skoraj 700 obiskovalci delili s tovrstnimi glasbeniki. Hkrati pa je bilo to za otroke posebno doživetje in nepozabna življenska izkušnja! ?

Velika zahvala vsem otrokom, staršem in učiteljem, ki so sodelovali in pomagali, da smo ne le sodelovali pri glasbeni izvedbi, temveč skupaj prisepevali v sklad tudi z nakupom vstopnic.

? Kupili smo namreč 49 vstopnic, kar pomeni da smo za sklad, družine in otroke, ki to resnično potrebujejo, prispevali kar 700€!?

Žal kljub vsemu, denar včasih ne more rešiti tega, kar bi si te družine najbolj želele, zato morda zneski niti niso pomembni, je pa pomembno to, da stopimo skupaj, da te družine in otroci vedo, da lahko računajo tudi na pomoč in podporo drugih in to je tisto, kar je najpomembneje!

V takih trenutkih napačne note, slabe ocene in pozabljena naloga kar na enkrat nimajo nobenega pomena več, zato se moramo zavedati, da kljub vsemu to ni bistvo življenja!

Bistvo so zdravje, dobri odnosti, medsebojno spoštovanje, moralne vrednote in razumevanje‼☝

Z veseljem smo si včerajšnji večer delili z ljudmi, ki to razumejo in podpirajo! In z največjim veseljem bomo del te zgodbe tudi naslednje leto in verjamemo, da bo ta vsaj enkrat večja!


Kako je koncert otvoril pevski zbor glasbene šole Ljubljana Amarilis in celoten posnetek koncerta si lahko na spodnji povezavi! ????

???Glasbena šola Amarilis???

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Amarilis glasbeni priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti