Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Kot pri vsakem odmevnem glasbenem tekmovanju in šovu se vedno pojavljajo komentarji; ”to je vse ena sama kuhinja” ipd.

To nam je vsem, ki smo že kdaj dali čez kakšno tekmovanje ali dve, dobro znano..

Ko po letih izkušenj in številnih podobnih situacijah potegneš črto, pa prideš do pomembnega spoznanja…

Edina pot do lastnega uspeha je ta, da za dogodke, ki se nam zgodijo v življenju, krivimo le sebe in se vprašamo, kaj bi lahko naredil še bolje ali drugače!

To velja tako za uspehe, predvsem pa za neuspehe in padce! Le na tak način lahko postanemo boljši oz. najboljši!

In naj vas potolažimo, da smo absolutno veseli in zadovoljni, da je šla nagrada in prvo mesto v oddaji Nova zvezda Slovenije v prave roke!

Zmagovalka je zasluženo in z našo 100% strokovno podporo Viviana Kukar in vse čestitke! Punca ima izreden talent in občutek za oder ter ljudi! ????

To je bila ”kuhna”… Nova zvezda Slovenije, Amarilis in PlanetTV

Naj vas razočaramo…

V tem članku žal ne bo nikakršnega obrekovanja, kuhanja mineštre ali pojasnjevanja.

Predvsem želimo vsem sporočiti, da je pomembno, da iz vsake stvari potegnemo pozitivne stvari. Pomembno je, da se iz tega maksimalno naučimo in tako napredujemo.

To se nam zdijo ene bistvenih vrednot, ki jih poskušamo predati tudi našim učencem in jih naučiti, da v življenju pridejo vzponi in padci. Od nas pa je odvisno, kako se na njih odzovemo in kaj od tega odnesemo. Od nas je odvisno ali napredujemo ali pa ne.

To je bila ”kuhna”… Nova zvezda Slovenije, Amarilis in PlanetTV

Čas je, da pustimo te negativne besede in vso kuhinjo pri miru in se posvetimo raje dobrim stvarem in sami oddaji.

Neizmerno smo veseli, da nas je televizija PlanetTV povabila k sodelovanju. Izmed vseh glasbenih šol, smo jih očitno uspeli prepričati prav z našo odprtostjo in pozitivno energijo, ki jo poskušamo izžarevati na vsakem koraku.

Prijetno je sodelovati z nekom, ki mu lahko zaupaš, ko veš, da beseda in stisk roke še kaj pomenita in ko stvari potekajo tako, kot so bile dogovorjene. Veseli smo, da je med njimi tudi ekipa PlanetTV-ja in odlična kitaristka, pevka in mentorica Eva Hren, ki je pri nas pripravljala pevske kandidate. Z veseljem bomo skupaj sodelovali tudi ob naslednji priložnosti.

V kolikor ste zamudili oddajo, si lahko v naslednjih video izsekih pogledate nekaj utrinkov, kako so snemanja in priprave s kandidati potekale v naši šoli.

Vsi smo se imeli super, vzdušje je bilo odlično, ob koncu pa bi še enkrat čestitali zmagovalki Viviani Kukar.

Želimo ji veliko uspehov in nadaljnih dosežkov na njeni profesionalni glasbeni poti med pevskimi zvezdami!

P.S.: Vas pa seveda vabimo, da nas obiščete na dnevih odprtih vrat v petek, 15. 6. med 17:00-19:00 oz. v soboto, 16. 6. med 9:00-12:00. Prav tako pa lepo vabljeni k vpisu, nekaj mest je še na voljo za novo šolsko leto, se pa ta že vztrajno polnijo!


Že imate BREZPLAČNI PRIROČNIK – 10 najpomembnejših stvari, ki jih morate vedeti pred vpisom v katerokoli glasbeno šolo? Prenesetega si ga lahko TUKAJ.

Amarilis glasbeni priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti