Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Pred kratkim je v Ljubljani potekal prav poseben festival – Cellofest, ki so se ga udeležili tudi naši perspektivni čelisti! Festivala so se udeležili učenci glasbene šole Ljubljana – Amarilis pod mentorstvom profesorice Polone Soban in doživeli nepozabno izkušnjo.

V sklopu festivala so potekali razni seminarji pod vodstvom priznanih mednarodnih čelistov. Stephan BRAUN (Nemčija), Giovanni GNOCCHI (Italija) in Mats LIDSTRÖM (Švedska). Poleg tega pa je priznani italijanski čelist Mario BRUNELLO osebno predstavil novo vadnico za čeliste.

Prve tri dni festivala je na Konservatoriju za glasbo in balet potekala 3-dnevna DELAVNICA za najmlajše violončeliste iz vse Slovenije. Skupaj so ustvarjali tudi v orkestralni igri pod vodstvom odlične čelistke in mentorice Ksenije Trotovšek. Ob zaključku Cellofest Ljubljana 2017 pa so imeli priložnost nastopiti tudi na velikem odru dvorane Lucijana Marije Škerjanca KGBL.


Cellofest Ljubljana 2017 – Tudi naši učenci del čudovite družine čelistov

Občutki otrok so bili odlični, prav tako pa tudi njihov napredek edinstvena izkušnja in velika motivacija za nadaljnje dosežke.

Vsi kdaj izgubimo svojo motivacijo in tovrstni dogodki so tako, kot obisk koncertov, za to še kako pomembni. Že na samih koncertih imamo možnost prisluhniti odličnim glasbenikom, spoznati, kaj vse naš instrument zmore in to povečuje našo željo. Željo in sanje, da bi tudi sami kdaj nastopili na takem odru in se predali užitkom ob aplavzu publike.

To je tisto, o čemer smo sanjali kot otroci in o čemer sanjajo otroci še danes. Zato je obisk koncertov z otroci še kako pomemben, še posebej pa tovrstnih seminarjev. Tekom glasbenih seminarjev imamo možnost ne le slišati odlične glasbenike, temveč tudi sodelovati in jih spoznati. Sodelovati, se učiti, napredovati in se hkrati družiti z vrhunskimi glasbeniki. Prav te stvari, so poleg jasno zastavljenih ciljev, otrokova največja motivacija, veliko večja kot katera koli materialna nagrada.

Ker pa je ta seminar spodbudil tudi nas, ne le naše učence, pa smo se odločili, da tudi mi pripravimo nekaj koristnega za vas.

V posebnem priročniku – S PRAVO MOTIVACIJO DO USPEHA smo zbrali 13 učinkovitih načinov, kako motivirati otroka za vajo. Vsekakor jih lahko preizkusite in uporabite  tudi na drugih področjih, ne le pri glasbi. Prepričani smo, da boste med njimi našli kakšnega, ki ga še niste poznali in lahko da bo prav ta najbolj učinkovit!

KAKO PREJMETE BREZPLAČNI PRIROČNIK – S PRAVO MOTIVACIJO DO USPEHA?

Priročnik bomo v naslednjih dneh poslali vsem našim zvestim spremljevalcem in publiki v e-obliki na mail kot posebno decembrsko darilo. V kolikor vas še ni v naši družbi ljubiteljev dobre glasbe, pa si prenesite naš brezplačni priročnik 10 stvari, ki jih morate vedeti pred vpisom v glasbeno šoloTako boste postali del naše velike glasbene družine in za darilo prejeli še brezplačen priročnik za uspešno motrivacijo vaših otrok.

Brez skrbi, tudi mi sovražimo SPAM pošto, zato vas ne bomo zasipali z dnevnimi akcijami in reklamnimi sporočili. Naš namen je le pomagati pri premagovanju učnih ovir in vam prihraniti kakšno dragoceno minuto pri uspešnem usmerjanju vaših otrok. V času vpisov, pa lahko prejmete tudi kakšno ekskluzivno ponudbo, ki vam prihrani cekinček ali dva.

***-> Mimogrede, v kolikor berete ta članek decembra 2017, imamo za vas prav posebno ponudbo za 1 mesto učenja klasične violine, ki jo lahko prejmete na vaš mail samo do zapolnitve mesta. ???? <-***

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Amarilis glasbeni priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti