Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

VPIS V NOVO ŠOLSKO LETO 2024/2025

Vpis v glasbeno šolo Ljubljana – Amarilis

V naši glasbeni šoli imamo pristop nekoliko drugačen, zato vam pred vpisom ni potrebno opravljati sprejemnih preizkusov pred komisijo. Učencu poskušamo nuditi kar se da prijazen in spodbuden prvi stik z glasbo, zato sposobnosti in predispozicije učenca običajno preverimo na prvi brezplačni spoznavni/poskusni uri, ki se izvede pred vpisom.

Tako na veliko bolj sproščen in prijeten način ugotovimo, kakšne so učenčeve osnovne predispozicije. Na podlagi tega vam podamo naše mnenje in vam lahko dodatno svetujemo glede vaše izbere programa oz. inštrumenta, na katerega se vpisujete.

Vpisujemo na programe glasbenega izobraževanja otrok, mladostnikov in odraslih.

Javno veljavni programi:

Ostali programi:

Vpisi v Glasbeno šolo Ljubljana – Amarilis potekajo elektronsko preko naše e-vpisnice https://amarilis-sola.si/vpis/, ob vpisu pa prejmete še račun za letno vpisnino. Vpis je veljaven na podlagi soglasja vodstva šole in potrditve prostega mesta ter s pravočasnim plačilom vpisnine.

Pouk se prične praviloma 1. septembra oz. po vpisu, v kolikor ste se vpisali sredi šolskega leta, vpisi pa potekajo do zapolnitve prostih mest!

Brezplačni poskusni termin

Brezplačni poskusni termin je možen po predhodnem dogovoru in najavi. Običajno traja 20-30 min, predhodno pa je potrebno sporočiti za kateri ištrument oz. program se zanimate.

Vašo željo nam prosimo sporočite na [email protected] oz. nas pokličite na 070-750-189. Sporočili vas bomo možne proste termine pri učitelju, ki vam ga bomo dodelili za poskusno uro.

Običajno vas dodelimo učitelju, ki ima prosto mesto in bo lahko vas oz. vašega otroka tudi učil. Seveda morajo biti za vpis izpolnjene osnovne predispozicije za učenje izbranega inšturmenta oz. programa.

Razdelitev urnikov

Urniki individualnega pouka se razdelijo na prvi šolski dan, ko vas kontaktira vaš učitelj individualnega pouka. O urnikih skupinskega pouka in vseh potrebnih informacijah za uspešen pričetek šolskega leta, pa vas obvestimo v zadnjem tednu avgusta.

Več informacij o samem poteku šolanja pri nas najdete tudi v šolskem pravilniku/splošnih pogojih, ki so tudi del elektronskega vpisa https://amarilis-sola.si/splosni-pogoji/. Za lažje in uspešnejše sodelovanje vas prosimo, da si jih natančno preberete.

Z veseljem vam pomagamo in odgovorimo tudi na vsa ostala vprašanja, ki nam jih lahko napišete na e-naslov [email protected] oz. nas pokličete na telefonsko številko 070-750-189.

ALI STE VEDELI: Vpis v glasbeno šolo vas opraviči obiskovanja izbirnega predmeta v šoli.

Ob vpisu v glasbeno šolo lahko zaprosite za potrdilo o obiskovanju pouka v glasbeni šoli, ki ga pokažete v vaši osnovni oz. srednji šoli in tako otrok ne potrebuje obiskovati še oddatnih izbirnih vsebin oz. predmetov.

->Vpis uredite TUKAJ<-

Začetek2024-06-13 09:00:00

Konec2024-08-31 11:59:00

NaslovSavska cesta 5, 1000 Ljubljana

Amarilis glasbeni priročnik

GLASBENI PRIROČNIK

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Prenesi priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti