Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

OBVESTILO – realizacija pouka v prihodnjih dneh

Spoštovani starši in učenci.

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID19, je na podlagi sklepa Vlade RS št. 18100-7/2020/2 in odredbe ministra za zdravje začasno, od 16. do 27. marca prepovedano izvajanje pouka na šoli – zbiranje učencev in staršev.

Na podlagi Zakona o delovnih razmerjih (Uradni list RS, št. 21/13, 78/13 popr. 47/15 – ZZSDT, 33/16 – PZ-F, 15/17 .- odl. US, 22/19 – ZposS in 81/19) je direktorica izdala SKLEP, da se zaradi izjemnih okoliščin, ko je ogroženo življenje in zdravje ljudi, začasno odredi opravljanje pouka na daljavo.

Po navodilih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, lahko poteka izobraževanje na daljavo z uporabo učbenikov, delovnih zvezkov, učnih listov in drugih učnih gradiv, vendar v digitalni komunikaciji, z uporabo e-učbenikov, e-gradiva, portali z video vsebinami, mobilne aplikacije, spletne učilnice in druge e-skupnosti (socialna omrežja, video konference itd.).

V našem primeru bo izobraževanje potekalo ob dodatni podpori vaših predmetnih učiteljev z navodili, ki jih lahko pričakujete v začetku prihodnjega tedna (na daljavo bo potekal tudi skupinski pouk nauka o glasbi). Najmlajše skupine predšolske glasbene vzgoje, bodo pouk realizirale po umiritvi situacije z nadomestnimi termini, prav tako pa se bomo potrudili, da vam pošljemo kakšno nalogo oz. glasbeno igrico.

Po trenutnih informacijah naj bi prekinitev trajala do konca marca, nato pa bo NIJZ ocenil resnost situacije in bodo znani nadaljnji ukrepi. Predvidoma bo takrat več znano tudi glede nadaljnje organizacije in izvajanja pouka, tudi v času počitnic, v kolikor bo to potrebno.

Ministrstvo v prvi vrsti poudarja, da je zelo pomembno, da učenci ne prekinejo procesa izobraževanja in se tudi v tem obdobju pouk izvaja.  Pouk bo kljub izrednim razmeram torej v celoti realiziran.

V dani situaciji se vam zahvaljujem za razumevanje in sodelovanje, da bomo skupaj izpeljali in dosegli zastavljene cilje. Šola se bo maksimalno potrudila, da bodo vse ure realizirane v celoti ali celo s presežkom.

Ostanimo v kontaktu »na daljavo«, pazite nase in na svoje,

S spoštovanjem,

Samo Perko
Ravnatelj

Za vsa dodatna pojasnila in odgovore smo na voljo na [email protected] ali telefonski številki 070-750-189.

Začetek2020-03-16 12:00:00

Konec2020-03-27 20:00:00

Naslov Glasbena šola Ljubljana - Amarilis

Amarilis glasbeni priročnik

GLASBENI PRIROČNIK

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Prenesi priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti