Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Dan odprtih vrat – Glasbena šola Ljubljana Amarilis

Glasbena šola Ljubljana Amarilis vas vabimo na dan odprtih vrat, ki bo potekal v naših prostorih na Savski cesti 5 v Ljubljani:

  • v soboto, 1. junija 2024, med 9. in 11. uro

Ob 9:15 bo potekala kratka predstavitev šole, programov in našega načina dela, nato pa boste lahko spoznali naše prijetne, ustvarjalne prostore in učitelje. Otrokom bomo pokazali instrumente in jim omogočili, da se na njih tudi preizkusijo, učitelji pa bomo na voljo tudi za vprašanja in nasvete.

Za nami je 10 let uspešnega delovanja, saj smo v tem času postali največja zasebna glasbena šola v Ljubljani. Od same ustanovitve naša pot temelji na treh pedagoških stebrih; dobro postavljeni temelji, prava motivacija in kreativna svoboda in vsako leto znova se kaže, da je pot, ki smo jo začrtali prava.


V letu 2017 je bila Glasbena šola Amarilis vpisana v razvid državnih glasbenih šol, kar nam omogoča, da izvajamo javno veljavne izobraževalne programe. Učenci ob uspešnem zaključku šolskega leta oz. programa prejmejo spričevalo. Poleg javo veljavnih programov pa izvajamo tudi nadstandardne programe, kar nam omogoča več kreativne svobode in individualnega prilagajanja posamezniku.

Vpisi v novo šolsko leto že potekajo ->VPIS V ŠOLSKO LETO 2024/2025<-, seveda pa toplo vabljeni na dan odprtih vrat, kjer bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Samo Perko, ravnatelj

P.S.: Že imate naš glasbeni priročnik ”10 stvari, ki jih morate vedeti pred vpisom”? Brezplačno si ga lahko prenesete TUKAJ!

Začetek2024-06-01 09:00:00

Konec2024-06-01 11:00:00

Naslov Glasbena šola Ljubljana - Amarilis

Amarilis glasbeni priročnik

GLASBENI PRIROČNIK

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Prenesi priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti