Meša Hadžimusić, učenje kitare

MEŠA HADŽIMUSIĆ, učenje kitare

Meša Hadžimusić, učenje kitare: Meša Hadžimusić, rojen 21.6.1998 v Zenici, Bosna in Hercegovina. Med leti 2004-2013 sem obiskoval Osnovno Šolo Meše Selimovića v Zenici ter Osnovno glasbeno šolo Zenica, kjer sem se pri prof. Sanjinu Murtiću učil igranja kitare. V letih 2005 in 2006 sem obiskoval ure kitare tudi pri priznanem pedagogu prof. Ljubinku Joviću. Po končanem osnovnem šolanju sem se v šolskem letu 2014/15 vpisal na Srednjo glasbeno šolo Zenica. Obiskoval sem teoretični modul, smer glasbeni stavek, ter instrumentalni modul, smer kitara, v razredu prof. Ada Klobodanovića. Tekom šolanja, sem se aktivno udeleževal številnih glasbenih projektov in nastopov, tako kot solist kot tudi del kitarskega orkestra in komornih skupin. Poleg klasične glasbe, se od nekdaj navdušujem tudi nad jazzom. Med leti 2014 in 2017 sem bil član šolskega Jazz okteta.

Po šolanju na srednji glasbeni šoli, sem uspešno opravil sprejemne izpite na Akademiji za glasbo v Sarajevu in na Akademiji za glasbo v Ljubljani. V šolskem letu 2018/19 sem se vpisal na Akademijo za glasbo v Ljubljani, v razred prof. Andreja Grafenauerja, kjer letos zaključujem 2. letnik. Sem redni član kitarskega orkestra pod vodstvom prof. Tomaža Rajteriča ter član poznanega slovenskega orkestra Orkester mandolina Ljubljana pod vodstvom prof. Andreja Zupana. Tekom šolanja sem se aktivno udeleževal številnih kitarskih festivalov in širil svoje znanje pri svetovno priznanih profesorjih.

Meša Hadžimusić, učenje kitare

V Zenici sem delal kot glasbeni pedagog v glasbenem vrtcu, ter kot učitelj mladih kitaristov začetnikov v sklopu projekta naše srednje šole. Že od nekdaj zelo rad delam z otroki, zato se tudi v prihodnosti vidim kot glasbenega pedagoga.

Vse, kar morate vedeti pred vpisom v katerokoli glasbeno šolo, in o posameznem inštrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga prenesete

TUKAJ.

Ostali člani

BREZPLAČNI GLASBENI PRIROČNIK