Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Pia Hren

Pia Hren, glasbena telovadba: Zadnjih 14 let se aktivno ukvarjam z rokometom, v času srednje šole pa sem zaključila tudi nižjo glasbeno šolo – smer klavir. Tako glasba in šport pri meni že kar nekaj časa hodita z roko v roki. Znanje z obeh področij z veseljem povezujem in predajam mladim. Vesela sem, da tako pomagamo najmlajšim ohraniti zdrave hrbtenice kljub prisilnim držam pri igranju večine inštrumentov.

Rojena sem v Celju, kjer sem po končani osnovni šoli obiskovala športni oddelek na 1. Gimnaziji v Celju. Po končani srednji šoli sem si izbrala študij fizioterapije, ki me izredno veseli, saj omogoča zelo razgibano in raznoliko delo ter pomoč drugim. V letu 2016 sem diplomirala in pridobila naziv diplomirana fizioterapevtka. Po končanem prvo stopenjskem študiju sem študij na Zdravstveni fakulteti smer fizioterapija nadaljevala na drugi stopnji. Trenutno sem absolventka magistrskega študija fizioterapija.

Praktično usposabljanje sem opravljala na Polikliniki na oddelku za težave s hrbtenico in Rehabilitacijskem inštitutu Republike Slovenije – SOČI. Veliko izkušenj z vodeno vadbo sem pridobila z izbirnim predmetom aerobika. Aktivno sodelujem z mlajšimi selekcijami slovenskih ženskih in moških rokometnih reprezentanc. Prav pri njih je velik poudarek na preventivni vadbi in zaščiti pred poškodbami. Udeležila sem se več evropskih prvenstev in svetovnega prvenstva, kvalifikacij ter priprav. Prav tako sem sodelovala s Katarsko člansko rokometno reprezentanco.

Trenutno opravljam delo fizioterapije v UKC Ljubljana. Poleg dela in študija se udeležujem seminarjev in delavnic za poglobitev znanja iz področja fizioterapije.

Pia Hren, glasbena telovadba

Glasbena telovadba je v Sloveniji novost in velik ter zelo pomemben korak za zdravo telo naših najmlajših. Ozaveščanje in vadba za zdravo hrbtenico sta izredno pomembna za naše zdravje. Glasbena šola Ljubljana Amarilis mi omogoča delo z glasbenimi otroki. To je zame še poseben izziv, ki se ga vedno znova veselim.

Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti