Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Marta Krisch

Svojo glasbeno pot sem začela s 5. leti v Severni Makedoniji v Glasbeni šoli Lazo Micev – Rale Kavadarci, kjer sem se učila klavir. V tistem obdobju sem obiskovala ure klavirja pri profesorici iz moskovskega konservatorija Ljudmila Romanova. Imela sem veliko koncertov in obiskovala več nacionalnih in mednarodnih tekmovanj. Eden izmed njih je tekmovanje Nikolai Rubinstein v Parizu, kjer sem prejela 3. nagrado.

Izobraževanje sem nadaljevala na Fakulteti za glasbeno umetnost v Skopju v Severni Makedoniji na oddelku petja. V obdobju študija sem koncertirala v Severni Makedoniji, Albaniji, Srbiji, Hrvaški in tudi v Sloveniji.

S pedagoškim delom sem se prvič srečala v letu 2011 in od takrat naprej sem aktivna na tem področju. Poučevala sem klavir in petje v osnovni šoli Lazo Micev – Rale Kavadarci, Severna Makedonija. Z učenci sem imela veliko dosežkov in uspehov na nacionalnih tekmovanjih. Med tem časom sem tudi organizirala veliko koncertov in razne glasbeno-ustvarjalne delavnice za otroke.

Od leta 2015 sem vpisana na študij muzikologije na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Poleg pedagoškega dela, sem aktivna tudi kot muzikologinja v pisanju člankov in radijskih oddaj, organizaciji koncertov, tekmovanj in delavnic. Sodelovala sem z veliko organizacijami in zavodi v Sloveniji kot so: Imago Sloveniae, ARS – 3. program Radia Slovenija, Glasbena Matica, Revija Glasna, Druga Godba.

MARTA KRISCH, učenje klavirja

Glasbena šola Amarilis mi omogoča, da lahko prenašam svoje znanje in ljubezen do glasbo naprej na najmlajše. Pedagoško delo me navdihuje in z velikim veseljem približam glasbo svojim učencem, jim poskušam na zabaven in strokoven način prebuditi veselja do ustvarjalnega izražanja in znanja.

“Poučevanje, ki zapusti vtis, ni poučevanje iz glave v glavo, ampak iz srca v srce.”

Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti