Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Lara Gorše

Lara Gorše je svoje glasbeno izobraževanje začela v glasbeni šoli Vinka Vodopivca v Ajdovščini pri učiteljici Ani Knez, nato pa z učenjem klavirja nadaljevala na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana, pri profesorju Sijavušu Gadžijevu. Leta 2019 je začela študirati na Akademiji za glasbo pri profesorici Jasminki Stančul, nato pa zaključila dodiplomski študij pri profesorju Vladimirju Mlinariću. Trenutno nadaljuje svoj študij na magistrski stopnji pri profesorju Aleksandru Serdarju.

Udeleževala se je številnih tekmovanj doma in v tujini. TEMSIG 2013 srebrna plaketa, TEMSIG 2016 zlata plaketa, TEMSIG 2019 zlata plaketa, TEMSIG 2022 bronasta plaketa, 1. nagrado dosegla na regijskem tekmovanju Primorske 2015, srebrna plaketa na Mednarodnem koroškem klavirskem tekmovanju, srebrna plaketa na Mednarodnem klavirskem tekmovanju v Malborgetu, druga nagrada na Mednarodnem klavirskem tekmovanju Janez Matičič. Leta 2021 je v klavirskem duu s pianistko Mirjam Orel prejela 1. nagrado na Mednarodnem koroškem klavirskem tekmovanju. Aprila 2022 pa sta kot duo nastopili v ciklu Ob klavirju.

Dodatno se je izobraževala na mojstrskih tečajih pri priznanih profesorjih, kot so Alexander Mndojants, Florian Uhlig, Valery Piasetsky, Petar Milić, Ausbø Hakon, Epifanio Comis, Violeta Egorova.

Lara Gorše, učenje klavirja

Poučevanje ji vsakič znova daje nove možnosti za raziskovanje ljubezni do glasbe skozi oči najmlajših.

GLASBENI PRIROČNIK

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Amarilis glasbeni priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti