Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Klavdija Miklič

Klavdija Miklič je svojo glasbeno pot pričela že v predšolskih letih in nato s šestimi leti nadaljevala šolanje klavirja in nauku glasbi v Glasbeni šoli Grosuplje. Sprva je bila njena mentorica pianistka Kristine Arnič in kasneje Lokvorka Nemeš Dular. 

Leta 2015 je bila sprejeta na srednjo šolo Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana, kjer je obiskovala smer glasbeni stavek in tako pridobila veliko glasbeno teoretičnega znanja. Njena profesionalna glasbena pot se je nadaljevala z vpisom na študij glasbene pedagogike na Akademiji za glasbo v Ljubljani, kjer trenutno obiskuje 1. letnik magistrskega študija. Tekom študija se je večkrat udeležila mednarodnega klavirskega tekmovanja Smederevo, kjer je prijela tudi dve prvi nagradi.

Skozi glasbeno izobraževanja je kot pevka sodelovala pri različnih pevskih zborih. V otroških letih je prepevala 8 let v otroškem in mladinskem pevskem zboru RTV Slovenija. Kot članica zbora deluje tudi v Komornem zboru Konservatorija za glasbo, pod vodstvom Ambroža Čopija.

Klavdija Miklič, učenje klavirja

Na svoji izobraževalni poti sem spoznala najrazličnejše metode poučevanja, ki jih prilagajam vsakemu učencu posebej. Poučevanje na glasbeni šoli Amarilis mi omogoča, da posredujem vse svoje glasbeno znanje in ljubezen do glasbe drugim, poleg tega pa se tudi sama vedno znova učim od svojih učencev.

GLASBENI PRIROČNIK

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Amarilis glasbeni priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti