Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Jan Brodnjak

Moja glasbena pot se je pričela s poukom kitare na glasbeni šoli Ormož pri učitelju Davidu Petku. Po končani osnovni šoli sem se vpisal na I. gimnazijo v Celju, smer kitara. Prva tri leta srednje šole me je poučevala Suzana Hebar Čamer spec., v 4. letniku pa red. prof. Žarko Ignjatović.

Ob rednem šolskem delu sem se na raznih festivalih (Guitar art festival Beograd, 2016) in poletnih šolah izpopolnjeval tudi pri priznanih pedagogih. Med njimi so Andrej Grafenauer, Dávid Pavlovits, Istvan Römer, Nejc Kuhar in Tomaž Rajterič. Prav tako pa še Giampaolo Bandini, Nikita Koshkin, Raphaella Smits, Paolo Pegoraro, Florian Palier in drugih. Poleg kitare, sem zaključil tudi 6 letnikov nižje glasbene šole iz saksofona.

V obdobju srednješolskega izobraževanja sem nastopil na mnogih koncertih in samostojnih recitalih. Moji vidnejši uspehi na tekmovanjih so: 2. nagrada v komorni zasedbi dveh kitar na Dnevih kitare Krško 2014, 2. nagrada na Dnevih kitare Krško 2015 in 3. nagrada na Dnevih kitare Krško 2016.

Jan Brodnjak – učenje kitare, komorna igra

Po končani srednji šoli sem se uspešno vpisal na študij kitare na Akademiji za glasbo v Ljubljani, kjer me poučuje Tomaž Rajterič, red. prof.
V okviru Akademije za glasbo sem se udeležil mojsterskega tečaja pri pedagogu in skladatelju Brianu Headu in gostovanja kitaristov na Akademiji za glasbo v Zagrebu. Nastopil sem tudi na tekmovanju TEMSIG, kjer sem dosegel 4. mesto (srebrno priznanje).

Poučevanje na glasbeni šoli Ljubljana – Amarilis mi je v veliko veselje in izziv.

Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti