Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Danijela Krstović

Svoje glasbeno izobraževanje je začela na Osnovni glasbeni šoli v Tivtu (Črna gora), v razredu Mirele Mudreše. V tistem obdobju je dobila več nagrad na Festivalu mladih glasbenikov Črne gore: dva Zlata priznanja (2012; 2016) in eno Srebrno (2014) v solo kategoriji in Specialno nagrado (2014) za kitarski duo. Šolanje nadaljuje na Srednji glasbeni šoli “Vida Matjan” v Kotoru, v razredu Romea Lukšića. Sledi Zlato priznanje na Festivalu mladih glasbenikov Črne gore (2018), II nagrada na Sarajevo international guitar festu (2019), II nagrada na Montenegro international guitar festu (2020). Od leta 2021 je vpisana na Akademijo za glasbo v Ljubljani, pri prof. Andreju Grafenauerju. 

Udeležila se je različnih seminarjev pri znanih kitaristih kot so: Anders Miolin, Evangelina Mascardi, Paolo Pegoraro, Kyuhee Park, Petrit Çeku, Maroje Brčić, Hubert Käppel, Tomas Offermann, Nejc Kuhar, Jure Cerkovnik, David Pavlovits… Igrala je na koncertu v okviru Kotor art festivala (2020), projekta VIVUM (2021) , Guitar art summer festivala (2021). 

Danijela Krstović, učenje kitare

GLASBENI PRIROČNIK

Vse, kar morate vedeti o glasbeni šoli in o posameznem instrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga lahko prenesete TUKAJ.

Amarilis glasbeni priročnik
Stopite v stik z nami
Vpis v glasbeno šolo
Vodnik za starše
Inštrumenti