Pia Hren, glasbena telovadba

PIA HREN, glasbena telovadba (fizioterapevtka)

Pia Hren, glasbena telovadba: Zadnjih 11 let se aktivno ukvarjam z rokometom, v času srednje šole pa sem zaključila tudi nižjo glasbeno šolo – smer klavir. Tako glasba in šport pri meni že kar nekaj časa hodita z roko v roki. Znanje z obeh področij z veseljem povezujem in predajam mladim. Vesela sem, da tako pomagamo najmlajšim ohraniti zdrave hrbtenice kljub prisilnim držam pri igranju večine inštrumentov.

Rojena sem v Celju, kjer sem po končani osnovni šoli obiskovala športni oddelek na 1. Gimnaziji v Celju. Po končani srednji šoli sem si izbrala študij fizioterapije, ki me izredno veseli, saj omogoča zelo razgibano in raznoliko delo ter pomoč drugim.

Praktično usposabljanje sem opravljala na Polikliniki na oddelku za težave s hrbtenico in Rehabilitacijskem inštitutu Republike Slovenije – SOČI. Veliko izkušenj z vodeno vadbo sem pridobila z izbirnim predmetom aerobika. Trenutno aktivno sodelujem z mlajšimi selekcijami slovenskih ženskih rokometnih reprezentanc, kjer je velik poudarek na preventivni vadbi in zaščiti pred poškodbami. Delo z otroki me zelo veseli, izkušnje pa sem pridobila z vodenjem vadbe mlajših osnovnošolcev v sklopu rokometne šole v Celju.

Pia Hren, glasbena telovadba

Glasbena telovadba je v Sloveniji novost in velik ter zelo pomemben korak za zdravo telo naših najmlajših. Ozaveščanje in vadba za zdravo hrbtenico sta izredno pomembna za naše zdravje. Glasbena šola Ljubljana Amarilis mi omogoča delo z glasbenimi otroki. To je zame še poseben izziv, ki se ga vedno znova veselim.

Vse, kar morate vedeti pred vpisom v katerokoli glasbeno šolo, in o posameznem inštrumentu, si lahko preberete v BREZPLAČNEM glasbenem priročniku, ki si ga prenesete 

TUKAJ.

Ostali člani

BREZPLAČNI GLASBENI PRIROČNIK